Pasta à la PCO
I dag har virkelig været op af bakke!
Det er ikke engang fordi, der er sket noget dårligt, jeg har været sløj eller andet.. Det er bare en af de der dage, hvor man får sovet for længe, cykler 3 kvarter i regn og modvind (op af bakke endda;) ), er på arbejde i 8 timer, hvor der er rødglødende travlt, det regner stadig, når man skal hjem, og når man når ind i Netto, så møder følgende syn en:
OP AF BAKKE!
Så jeg stod, og kunne enten falde i, købe en pose, og spise den i smug når jeg kom hjem, helt inde i hjørnet af min stue, hvor ingen kunne se mig.
Eller...
Jeg kunne sige til mig selv, at livet er for kort til at springe over, hvor gærdet er lavest, putte en pose persillerødder i indkøbskurven, og trille de sidste km. hjem.
Og det var nu ikke så slemt igen, da jeg betalte for de persillerødder i kassen :)
Efter en lang, kold søndag, så synes jeg, man fortjener god mad! Og jeg har ikke spist pasta/kødsovs længe, så i dag skulle det være - næsten da ;)
Persillerødder kan laves til lækker wannabe-pasta ved at skrælle dem, og derefter blive ved med at skælle dem, og samle strimlerne. Strimlerne skal have 4-5 minutter på en stegepande med varm olie.
Kødsovsen blev lavet af:
500 gr. hk. okse
1 ds. hakkede tomater
Ca. 30 syltede hvidløg med chili
En god håndfuld spinat
1 gl. champignon
3 små løg i tern
Krydderier; salt, peber, oregano og basilikum.
Ca 1 dl. mælk.
Løg, hvidløg, og kød brunes. Spinaten røres i, og til sidst tilsættes lidt vand og mælk. Herefter står det og simre i en 3 kvarter, så det bliver lidt tyk i det.
Champignon og tomater røres i, herefter spinat.
Salt, peber, oregano og basilikum tilsættes efter smag :)
Man må helst ikke spise varme gulerødder når man er på KISS-kost, så der bliver revet en enkelt over, da retten er færdig.
Og resultatet:
Det er første gang, jeg laver "pasta", og jeg er positivt overrasket! :)
Skulle der være nogle derude, der har forslag til en alternativ kødsovs, så smæk gerne en opskrift op på den :)
Det er ikke engang fordi, der er sket noget dårligt, jeg har været sløj eller andet.. Det er bare en af de der dage, hvor man får sovet for længe, cykler 3 kvarter i regn og modvind (op af bakke endda;) ), er på arbejde i 8 timer, hvor der er rødglødende travlt, det regner stadig, når man skal hjem, og når man når ind i Netto, så møder følgende syn en:
OP AF BAKKE!
Så jeg stod, og kunne enten falde i, købe en pose, og spise den i smug når jeg kom hjem, helt inde i hjørnet af min stue, hvor ingen kunne se mig.
Eller...
Jeg kunne sige til mig selv, at livet er for kort til at springe over, hvor gærdet er lavest, putte en pose persillerødder i indkøbskurven, og trille de sidste km. hjem.
Og det var nu ikke så slemt igen, da jeg betalte for de persillerødder i kassen :)
Efter en lang, kold søndag, så synes jeg, man fortjener god mad! Og jeg har ikke spist pasta/kødsovs længe, så i dag skulle det være - næsten da ;)
Persillerødder kan laves til lækker wannabe-pasta ved at skrælle dem, og derefter blive ved med at skælle dem, og samle strimlerne. Strimlerne skal have 4-5 minutter på en stegepande med varm olie.
Kødsovsen blev lavet af:
500 gr. hk. okse
1 ds. hakkede tomater
Ca. 30 syltede hvidløg med chili
En god håndfuld spinat
1 gl. champignon
3 små løg i tern
Krydderier; salt, peber, oregano og basilikum.
Ca 1 dl. mælk.
Løg, hvidløg, og kød brunes. Spinaten røres i, og til sidst tilsættes lidt vand og mælk. Herefter står det og simre i en 3 kvarter, så det bliver lidt tyk i det.
Champignon og tomater røres i, herefter spinat.
Salt, peber, oregano og basilikum tilsættes efter smag :)
Man må helst ikke spise varme gulerødder når man er på KISS-kost, så der bliver revet en enkelt over, da retten er færdig.
Og resultatet:
Det er første gang, jeg laver "pasta", og jeg er positivt overrasket! :)
Skulle der være nogle derude, der har forslag til en alternativ kødsovs, så smæk gerne en opskrift op på den :)
Kommentarer
Send en kommentar