PCO venlige BB Muffins

Det første, det nok falder en ind, når man læser "BB", er de utallige reklamer for (vidunderlige) cremer, der giver en fin, fin hud..
MEN - BB står i dette tilfælde for "Blomkål&Banan".
Altså; Muffins lavet af blomkål og banan. 100% sukker, mel, mælk og glutenfri = winsituation!

Der skal bruges følgende:

-Et stort kogt blomkål
-3 bananer
-100 gr. hakket mørk chokolade
-2 tsk bagepulver
-korn fra 1 vanillestang
-2 æg
-kakaopulver ( ikke det sukkerproppede til at lave kakaomælk, men "ægte" kakao)

•Det burde lige være til at overskue :) •

Blomkålet presses for vand ( hvis det er første gang, du presser et blomkål, så vil du bliver overrasket over, hvor meget vand der er i det!)
Derefter piskes det sammen med bananerne, og herefter mikses resten i.

De kom i ovnen i ca en 50 minutter - men det er en god idé at ha en prøvemuffin, man lige kan dele for at se, om den er for klistret.
Man skal forvente at de vil være lidt mere våde end muffins normalt er, derfor er det vigtigt at man giver sig tid til at presse blomkålen godt for vand.


I morgen skal de pyntes fint med flødeskum og chokolade, så de kan forkæle et stk. sød ValentinsDate<3

Hav en fantastisk aften!

Cleo

Ps.: Som billedet afslører; jeg har taget lidt forskud på i morgen, og har smidt mig på sofaen med en BB-muffin og PCOis:)







Kommentarer

  1. De ser lækre ud, dem må jeg prøve :)

    SvarSlet
  2. Jeg vil prøve at lave BB muffins efter din opskrift :-) Men hvor meget kakaopulver skal der i? Mvh. Mia

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag